Welkom bij Studio Stitch!

Studio Stitch bestaat uit moeder Mieke en dochter Nathalja. Wij delen dezelfde hobby, passie en liefde voor het zelf maken van kleding. Unieke exemplaren voor ons zelf, maar het liefst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Samen zoeken wij naar de leukste en unieke stoffen voor onze collectie. Wij houden van kleding die niet mainstream is en proberen zo onze unieke Studio Stitch stijl te ontwikkelen. Elk kind is uniek en zo is de kinderkleding van Studio Stitch dat ook! Van elk item maken wij er maar een paar in elke maat.

Naast dat onze stoffen uniek zijn, vinden wij het belangrijk dat de kinderkleding van goede kwaliteit is en de stoffen mooi blijven. Je moet deze vaak kunnen wassen, wat bij kinderen noodzakelijk is. Onze kinderen en kleinkinderen zijn vaak proefmodellen, zodat wij zeker weten dat de kinderkleding tegen een stootje kan.

Unieke handgemaakte kleding is vaak prijzig. Dit vinden wij zonde, daarom zijn onze items betaalbaar. Kinderen groeien immers snel, zoals iedereen weet. Kortom; Studio Stitch staat voor unieke mooie kinderkleding tegen een betaalbare prijs!

Wil je Studio Stitch zien en voelen? Dat kan! Je kunt ons regelmatig vinden op markten en braderieën!

Bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst en de betaling is voldaan via één van de aangeboden betaalmethodes sturen wij de bestelling zo snel mogelijk naar je toe. Zie hieronder voor meer info.

Verzendmethode

Wij versturen je bestelling met PostNL. De kosten hiervan zijn € 3,95. Bij bestellingen vanaf € 50,00 is de verzending binnen Nederland gratis.

Verzending naar België is € 7,49.  Bij bestellingen vanaf € 75,00 is verzending naar België gratis.

Je kunt je bestelling altijd bij ons op komen halen in Waddinxveen. Voor adressen binnen Waddinxveen worden geen verzendkosten gerekend.

Betaalmethodes

Betalen kan via iDeal, Paypal, Klarna, Apple Pay of overboeking. Ook is er de mogelijkheid voor Bancontact en KBC/CBC (België).

Ruilen/Retouren

Mocht er ondanks onze goede zorgen iets niet in orde zijn stuur ons dan even een e-mail. We proberen dan een zo goed mogelijke oplossing te vinden.

Vragen

Heb je nog vragen? Laat het ons weten via het contactformulier.